Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Ağustos 2015 - 08:16:01

Saldırı anını gören tanık: Sağa sola ateş ede ede gidiyordu!

Amerika Konsolosluğu'na düzenlenen saldırıya tanık olan bir vatandaş, yaşanan o anları anlattı. Saldırıyı yapan kişinin bir kadın olduğunu belirten Ramazan Özkan, "Elinde bir makineli tüfek olan bayan sağa sola ateş ede ede gidiyordu. Biz de o anda içeri kaçtık" dedi.
Saldırı anını gören tanık: Sağa sola ateş ede ede gidiyordu! 0 Amerika Konsolosluğu'na düzenlenen saldırıya tanık olan bir vatandaş, yaşanan o anları anlattı. Saldırıyı yapan kişinin bir kadın olduğunu belirten Ramazan Özkan, "Elinde bir makineli tüfek olan bayan sağa sola ateş ede ede gidiyordu. Biz de o anda içeri kaçtık" dedi.
Sarıyer İstinye'de bulunan Amerika Konsolosluğu'na sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlenmişti. Olayı gören bir vatandaş, yaşanan o anları anlattı. Saldırganın bir kadın olduğunu belirten Ramazan Özkan, "Sabah saat 06.00'da balkona çıktık. Elinde bir makineli tüfek olan bayan sağa sola ateş ede ede gidiyordu. Biz de o anda içeri kaçtık. Mermiler hep burada balkonların altına geldi. Kadın ateş ede ede içeri kaçtı" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

boy uzatıcı, Alanya Kalesi, balıkesirspor haberleri, batalla de puebla, oğuz haksever eşi, star gazetesi künye, mobilet izmir, madımak olenler, memelilerde üreme sistemi, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi aile danışmanlığı, ısparta fatih eczanesi, tatar öğrenci yemeği, deniz tutması bandı, palu züver köyü, demba ba kadir çöpdemir, yıldızeli namaz vakitleri, izmir valiliği özel idare,