Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - SURİYE - İDLİB
29 Kasım 2015 - 11:30:07

Rus uçakları sivilleri vurdu: 40 kişi öldü

Rus uçaklarının Suriye'nin İdlib vilayeti yakınlarındaki Eriha'da bulunan işlek bir pazar yerini bombalaması sonucu en az 40 kişi hayatını kaybederken, 30'dan fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.
Rus uçakları sivilleri vurdu: 40 kişi öldü 0 Rus uçaklarının Suriye'nin İdlib vilayeti yakınlarındaki Eriha'da bulunan işlek bir pazar yerini bombalaması sonucu en az 40 kişi hayatını kaybederken, 30'dan fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.
İdlib vilayetinin 15 kilometre güneyindeki Eriha kentinde insanların pazar yerinde alışveriş yaptığı sırada Rus uçakları tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 40 kişi hayatını kaybetti. Esad karşıtı muhalif televizyon kanalı Orient TV ölü sayısının en az 40 olduğunu bildirirken, Londra merkezli Suriye Gözlemevi ölü sayısının en az 60 olduğunu bildirdi. Yerel kaynaklar ise saldırıda misket bombası kullanıldığını iddia ettiler.
Konuyla alakalı olarak Rusya tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği, Ayşe Zehra Karadere, akdeniz nüfusu, cep telefonu operatör değiştirme süresi, çanakkale valiliği defterdarlık, tekkeköy sürücü kursu fiyatları, essen gümrük, alanya kalesi gece, gaziantep üniversitesi ziraat mühendisliği, gümüşhane üniversitesi tarih bölümü, hafriyat kamyonu nedir, gebze mustafa paşa mahallesi satılık daire, organize sanayi bölgesi elektrik, kastamonu yerel gazeteleri, taner yıldız doğum tarihi, ankara barosu örnek bireysel çalışma raporu, denizli devlet hastanesi idari personel,