Perşembe09.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 11:28:58

Rus diplomat, Erdoğan'ın da katıldığı İSEDAK toplantısında

İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 31. Bakanlar Toplantısı'na Rusya adına diplomat Konstantin Shuvalov katıldı.
Rus diplomat, Erdoğan'ın da katıldığı İSEDAK toplantısında 0 İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 31. Bakanlar Toplantısı'na Rusya adına diplomat Konstantin Shuvalov katıldı.
İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 31. Toplantısı Bakanlar Oturumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Toplantıda gözlemci ülke olarak Rusya da yer aldı. Rusya adına diplomat Konstantin Shuvalov toplantıya katıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

yoğun kar yağışı, Muammer Erol, tunus djerba, hatip dicle mesleği, orman yangını ne zaman olur, avrupa merkez bankası vikipedi, taksim meydanı sözlük, izmir cuma namazı, edirne istasyon mahallesi nerede, flamenko congresium, selen soyder nereli kaç yaşında, plevne türküsü hikayesi, şalgam balık, giresun neyi meşhur, atilla gökçe biyografi, marsilya lille mackolik, arjantin gezilecek yerler,