HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - GİRESUN
31 Mart 2015 - 13:28:11
RTE plaka için 200 bin lira istiyor
Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan Muslihiddin Aydın, sahibi olduğu 1994 model Şahin marka aracı için tam 200 bin Türk Lirası istiyor. Nedeni ise plakası.

0
Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan Muslihiddin Aydın, sahibi olduğu 1994 model Şahin marka aracı için tam 200 bin Türk Lirası istiyor. Nedeni ise plakası.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin baş harflerini simgeleyen 06 RTE 28 plakalı araç için milletvekili aday adayları, Belediye Başkanları ve birçok siyasetçi Muslihiddin Aydın'ın kapısını çalıyor. Aydın, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sempatimden dolayı uzun zamandır RTE plaka arıyordum aramalar sonucu bir çok araç sahibi ile görüştüm fakat bütçeme uygun araç bulamadım en son bundan 2 ay önce Ankara'da bu aracı buldum. Araç Hem RTE plaka hem de son rakamları yaşadığım şehrin plaka numarası olması sebebi ile kendi aracımı acele bir şekilde değerinin altında satarak 25 bin liraya bu aracı aldım. Araç Giresun'a geleli daha 1 ay olmasına rağmen çok yoğun ilgi gördü. Hatta yolda aracı durdurup fotoğraf çektirenler dahi oldu" dedi.
Aydın 200 bin TL gibi iyi bir teklif gelirse aracını satmayı planlıyor.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Maltepe Gülsuyu Heykel Meydanı,
Türk vatandaşları için vizesiz Avrupa,
dokuz eylül üniversitesi fakülteleri,
istasyon mahallesi sincan,
halil güler boğaziçi üniversitesi,
yükseköğretim kurulu öğretim elemanı disiplin yönetmeliği,
isviçre bankaları isimleri,
deccal çıkış alametleri,
tevrat tesniye oku,
cumhuriyet gazetesi neden basıldı,
funda erkilet,
recep tayyip erdoğan üniversitesi sınav takvimi,
deniz çakır ya sonra şarkı sözü,
yozgat devlet hastanesi psikiyatri doktorları,
halepçe uydu,
insülin hormonu nasıl üretilir,
pelikan jürgen,