Pazar28.04.2024
HABERLER - SPOR - İSPANYA - MADRİD
09 Aralık 2015 - 21:59:42

Ronaldo'dan Şampiyonlar Ligi'nde 11 golle yeni bir rekor

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Şampiyonlar Ligi'nde bir rekoru daha egale etti. Ronaldo, grup aşamalarında kaydettiği 11 golle, bu aşamada en çok gole ulaşan oyuncu oldu.
Ronaldo'dan Şampiyonlar Ligi'nde 11 golle yeni bir rekor 0 Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Şampiyonlar Ligi'nde bir rekoru daha egale etti. Ronaldo, grup aşamalarında kaydettiği 11 golle, bu aşamada en çok gole ulaşan oyuncu oldu.
Dün Malmö ile Santiago Bernabeu'da oynanan mücadelede 4 gole imza atan Ronaldo, aynı zamanda bir rekor kırdı. Madrid ekibinin 8-0 kazandığı karşılaşmanın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 11 gole ulaşan yıldız oyuncu, grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu oldu. Ronaldo ayrıca Real Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta 4 gol atan ilk oyuncu oldu.
Portekizli yıldızın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam gol sayısı ise 88'e ulaştı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ronaldo'dan Şampiyonlar Ligi'nde 11 golle yeni bir rekor Ronaldo'dan Şampiyonlar Ligi'nde 11 golle yeni bir rekor

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yabancı Parada Sahtecilik, Selim İleri, harun tekin bilgi üniversitesi, nureddin yıldız zekat, ağrı telefon kodu, ukrayna öğrenci hayatı, kuru üzüm gtip no, perran kutman hayat bilgisi, ismail acar özgeçmiş, fatih duran hukuk, körfez ısıtma edremit, nişantaşı italyan restoranları, kabak çekirdeği rekolte, cezayir rap, roketsan a.ş staj başvuru formu, dersim hayat gazetesi, adli tıp yaralar,