Cuma19.04.2024
HABERLER - DÜNYA - RUSYA - MOSKOVA
24 Kasım 2015 - 13:52:51

Putin, düşürülen uçak ile ilgili açıklama yaptı mı?

Kremlin Basın Sözcüsü Dimitry Peskov, Rus uçağın düşürülmesine dair yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in herhangi bir açıklamada bulunmadığı. Ürdün Kralı Abdullah ile gerçekleştireceği görüşme sonrasında açıklama yapabileceği ifade edildi.
Putin, düşürülen uçak ile ilgili açıklama yaptı mı? 0 Kremlin Basın Sözcüsü Dimitry Peskov, Rus uçağın düşürülmesine dair yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in herhangi bir açıklamada bulunmadığı. Ürdün Kralı Abdullah ile gerçekleştireceği görüşme sonrasında açıklama yapabileceği ifade edildi.
Kremlin Basın Sözcüsü Dimitry Peskov, Rus uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesine dair önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in şu anda herhangi bir yorumda bulunmadığı ancak Ürdün Kralı Abdullah ile gerçekleştireceği görüşme sonrasında açıklama yapabileceği ifade edildi. Uçağın düşüş nedeninin kesinlik kazanmadan herhangi bir açıklama yapılmayacağı belirtilerek, uzmanlardan uçağın düşüş nedenine dair kanıtların beklendiği aktarıldı. Olayın ciddi olduğu ifade edilen açıklamada, sonuç çıkarmak için erken olduğu belirtildi.
Rus Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise uçağın Suriye hava sahasında olduğunu belgeleyen radar bilgilerinin bulunduğu belirtildi.
Öte yandan, Rus medyasında yer alan haberlerde ise uçağın Suriye tarafında karadan vurulması ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Battalgazi mahallesi, Fındıklı Meclisi Mebusan Caddesi, dağcılık botu, aydınlıkevler mahallesi satılık daire konya, ordu üniversitesi, arnavutça lali ne demek, matematik köyü sanal gezi, ali ismail korkmaz eylemi, suriye devlet başkanı öldümü, tolgahan sayışman haber, sahil güvenlik komutanlığı çıkmış sorular, uludere ilçe jandarma komando bölüğü, rize güneysu, gta san andreas polis helikopteri yaması, star gazetesi fuatavni, ünye öğlen namazı, kuzey ege limanı çed raporu,