Cumartesi27.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - SİİRT
04 Ekim 2015 - 11:25:28

Okul ve dershane baskınları devam ediyor

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen idari soruşturma kapsamında paralel yapıya ait okul ve dershaneye baskın düzenlendi.
Okul ve dershane baskınları devam ediyor 0 Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen idari soruşturma kapsamında paralel yapıya ait okul ve dershaneye baskın düzenlendi.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bahçelievler ve Yenimahalle'de bulunan paralel yapıya ait bir ilköğretim okulu, bir kreş ve anaokulu ile bir dershaneye baskın düzenlendi. Operasyona katılan polis ekipleri okul ve dershane içinde aramalarını sürdürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sandal Bedesten, kapalıçarşı mobese, otel eleman, hasan ali kaldırım maliyeti, ankara hacettepe üniversitesi hastanesi online randevu, burdur devlet hastanesi ortopedi doktorları, fenerbahçe canlı skor, nevruz ve hıdırellez nedir, kuluçka ısı ve nem değerleri, doçka özellikler, hatboyu caddesi hangi mahallede, özgecan aslan şarkısı sözleri, beyşehir tarhanası, hasan şaş beyaz futbol, borsacepte, bursa büyükşehir belediyesi evde bakım,