Salı16.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
10 Aralık 2015 - 22:18:39

Nusaybin'de yaşanan şiddetli çatışmalar sonucu, büyük tahribatlar oluştu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 4 gün süren sokağa çıkma yasağı süresince yaşanan çatışmalarda çok sayıda ev ve iş yeri zarar görürken, cadde ve sokaklarda büyük tahribatlar oluştu.
Nusaybin'de yaşanan şiddetli çatışmalar sonucu, büyük tahribatlar oluştu 0 Mardin'in Nusaybin ilçesinde 4 gün süren sokağa çıkma yasağı süresince yaşanan çatışmalarda çok sayıda ev ve iş yeri zarar görürken, cadde ve sokaklarda büyük tahribatlar oluştu.
Nusaybin'in Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir Mahallelerinde 6 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı, ilçede ertelenen ve hafta sonunda yapılması planlanan TEOG sınavı için dün akşam saatlerinde kaldırıldı. 4 gün süren son yasak süresince ilçede şiddetli çatışmalar yaşandı. Çatışmalarda, birçok ev ve iş yerinin yanı sıra bir cami kubbesi ile su ve elektrik hatları da zarar gördü. Cadde ve sokaklarında büyük tahribatların yaşandığı ilçede, savaş manzaraları oluştu. 4 mahallede yaşayan vatandaşlar yasağın kaldırılmasının ardından ihtiyaçların gidermek için marketlere akın etti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Balveren köyü, Boztepe, ağrı ıbrahim çeçen üniversitesi taban puanları, tokat devlet hastanesi randevu, moskova saat, seçim şarkısı haydi bir daha, podyum arkası, tango to buddha, katolik rumlar, karaca elektronik, türkiye uzun menzilli füze yapıyor mu, gönen şirketler grubu, mermer altı evye, yozgatın düşman işgalinden kurtuluşu, seydikemer kumluova, bomba imha uzmanı parçalandı, sedat peker uçak,