Pazartesi06.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Kasım 2015 - 13:17:32

Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilk antrenmanı Florya Tesisleri’nde yaptı

Teknik Direktör Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı.
Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilk antrenmanı Florya Tesisleri’nde yaptı 0 Teknik Direktör Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı.
Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü olarak olarak göreve başlayan Mustafa Denizli, bugün futbolcularla tanıştı ve ilk antrenmanını yaptırdı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan ve kurallarını anlatan Denizli, daha sonra Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik çalışmanın ardından çift kale maçla sona erdi. Denizli'nin sık sık antrenmanı durdurarak futbolculara uyarılarda bulunması da dikkatlerden kaçmadı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilk antrenmanı Florya Tesisleri’nde yaptı Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilk antrenmanı Florya Tesisleri’nde yaptı

Yorum Yaz:



Aramalar:

vejetaryen yemekleri, Barış Aktivisti Rachel Corrie, sorgun pizza, sinan engin gökhan töre, bozüyük lastikçi, istanbul otomasyon, çerkes olan iller, aksu hacıaliler posta kodu, danıştay zabıt katibi alımı, marmara üniversitesi göztepe kampüsü ziverbey spor salonu, çanakkale zaferi şiiri kısa, anadolu partisi izmir, kar yağışı seyret, birinci dünya savaşı ingilizce, hazır tavuk kaç dakikada pişer, manavgat plastik, burçak tarlası nota do re mi,