Pazartesi20.05.2024
HABERLER - DÜNYA - MISIR - EL ARİŞ
24 Kasım 2015 - 14:39:34

Mısır’da hakimlerin kaldığı otele saldırı: 4 ölü, 12 yaralı

Mısır'ın Ariş kentinde parlamento seçimlerini gözetlemekle görevlendirilen hakimleri kaldığı otele düzenlenen saldırıda 4 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.
Mısır’da hakimlerin kaldığı otele saldırı: 4 ölü, 12 yaralı 0 Mısır'ın Ariş kentinde parlamento seçimlerini gözetlemekle görevlendirilen hakimleri kaldığı otele düzenlenen saldırıda 4 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.
Mısır'ın Kuzey Sina vilayetine bağlı Ariş kentinde bulunan otele bombalı ve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Parlamento seçimlerini gözetlemekle görevli hakimlerin kaldığı otele düzenlenen saldırıda aralarında bir hakimin de bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti. Mısır İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili açıklamasında hayatını kaybedenlerin 1 yargıç, 2 polis ve 1 de sivil olduğunu bildirerek, 2 hakim, 8 memur ve 2 sivilin yaralandığını bildirdi. İlk patlamanın bomba yüklü bir aracın patlatılmasıyla meydana geldiğini aktaran yetkililer ise, saldırganlardan birinin gizlice otel odasına girerek hakimi öldürdüğünü ifade etti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Baran Seyhan, Milano Malpensa Havalimanı, lucescu shakhtar, meryem filmi samsun, karşıyaka devlet hastanesi özel oda, samandağ belediyesi personel alımı, yıldızeli hava durumu, diyarbakır eğitim ve araştırma hastanesi haberleri, kar yağışı duası, cristiano ronaldo hareketleri, suudi arabistan kralı abdullah öldü, ece erken ayakkabı, elazığ adliyesi personel alımı, vatan şaşmaz çekiliş, sare davutoğlu haberleri, hüseyin aydın petrol, osmanlıspor kombine fiyatları,