Cumartesi27.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
23 Kasım 2015 - 10:20:51

Lodos teleferikleri de durdurdu: Dağcılar Uluddağ'a yürüyerek çıktı

Marmara Bölgesini etkisi altına alan şiddetli lodos, Bursa'da birçok noktada hasara yol açarken, teleferik ulaşımını da vurdu.
Lodos teleferikleri de durdurdu: Dağcılar Uluddağ'a yürüyerek çıktı 0 Marmara Bölgesini etkisi altına alan şiddetli lodos, Bursa'da birçok noktada hasara yol açarken, teleferik ulaşımını da vurdu.
Saatte 90 kilometre hıza ulaşan rüzgar sebebiyle teleferik hizmet vermeyince dağcılar da Uludağ'a yürüyerek çıktı. Teamsahlar Trekking Grubu şiddetli lodosa rağmen doğa yürüyüşü düzenledi. Dağcılar ormanda yürürken, teleferik kabinleri ise şiddetli lodosun etkisiyle teller üzerinde ceviz kabuğu gibi savruldu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Fuat Somuncu, İkiz Aynası, alkol cin fiyatları, emmanuel emenike özgeçmiş, çiçek gönderme, atletico mineiro adidas, selen soyder ve tolgahan sayışman aşkı, çiftçiler deva termal, istinye devlet hastanesi laboratuvar, mehmet günal hayatı, müslüman kardeşler gülen, halil ibrahim şahin özer, reyhanlı accuweather, kepez hangi adliyeye bağlı, balyoz davası onur uluocak, ünye pelitliyatak, nuri pakdil la,