Pazar28.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Kasım 2015 - 22:40:45

Kılıçdaroğlu'ndan Can Dündar'ın tutuklanmasına büyük tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Cumhuriyet Gazetesi Ankara Büro Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasına tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu'ndan Can Dündar'ın tutuklanmasına büyük tepki 0 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Cumhuriyet Gazetesi Ankara Büro Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasına tepki gösterdi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Cumhuriyet Gazetesi Ankara Büro Temsilcisi Erdem Gül MİT TIR'ları soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından Twitter'dan yazdı. Kılıçdaroğlu, "Suçu işleyenler değil de, suçun haberini yapanlar tutuklanıyorsa kimse 'Türkiye'de basın özgür, yargı bağımsız ve tarafsızdır' demesin" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kılıçdaroğlu'ndan Can Dündar'ın tutuklanmasına büyük tepki Kılıçdaroğlu'ndan Can Dündar'ın tutuklanmasına büyük tepki

Yorum Yaz:



Aramalar:

müze, Acil Tıp Teknisyeni, pankreas kanseri cerrahisi, tarihi eser maketleri, ibrahim şahin ve ekibi, ayşen gruda ve ailesi, yüksek gerilim hattı faciası, bartın zonguldak arası, aydın ilçeleri, milli savunma bakanı yardımcıları, taze süt ne kadar kaynatılmalı, ümitköy hurdacı, remzi aydın iletişim, kıbrıs sorunu çözüm önerilerini değerlendirmede analitik serim süreci yaklaşımı, yıldız gemisi askerleri, yusuf halaçoğlu adana, almanya yemekleri,