HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Temmuz 2015 - 07:41:07
Kartal ve Arnavutköy'de kuş gribi alarmı
İstanbul'un Kartal ve Arnavutköy ilçelerinde kuş gribi vakaları görüldü. Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avı yasaklandı.

0
İstanbul'un Kartal ve Arnavutköy ilçelerinde kuş gribi vakaları görüldü. Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avı yasaklandı.
Türkiye'nin birçok yerinde görülen kuş gribi vakası İstanbul'da da yetkilileri alarma geçirdi. Kartal ve Arnavutköy'de kanatlı hayvanlarda görülen kuş gribi vakası, yetkilileri harekete geçirdi. Salgının yabani hayvanlardan kümes hayvanlarına buluşmasının engellenmesi amacıyla bir takım tedbirler alınmaya başlandı. Yabani kanatlı hayvanların avlanmasıyla kuş gribinin evcil kanatlı hayvanlar ve insanlara bulaşma riskine karşı Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avcılığı yasaklandı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
İbrahim Çenet,
Cansın Özkan,
deniz çakır ne zaman evlendi,
bağımsız türkiye partisi bahçelievler,
istanbul fuar merkezi çalışma saatleri,
pilates şerifali,
güneysınır rakım,
insansız hava aracı sunum,
cem ceminay kenan ışık,
vederson gol lille,
beyaz otomotiv,
mustafa yıldız gözlerin,
isveç vize ankara,
yılmaz vural maç bitti hocam,
gazeteciler eylemi,
ilgaz onder,
cumhurbaşkanlığı sarayı personel alımı,