Salı30.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - NEVŞEHİR
14 Haziran 2015 - 08:59:48

Kapadokya resimleri

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya'da sabahın erken saatlerinde havalanan balonların gökyüzündeki görüntüleri kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Kapadokya resimleri 0 Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya'da sabahın erken saatlerinde havalanan balonların gökyüzündeki görüntüleri kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonculuğu ile birlikte balon turizmi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Özellikler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kapadokya bölgesini izlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan sıcak hava balonları bugün gökyüzünde kartpostallık görüntüler oluşturdu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gökhan Vıcıl, Burak Kılanç, plevne lisesi gop, uzungöl nerede harita, pertek cumhuriyet ortaokulu, sermaye piyasası kurulu uzmanları derneği, çanakkale deniz savaşı ile ilgili şiirler, numune hastanesi müdürü, fatih sarı medicine, mira mare, çam fıstığı yetiştiriciliği, genel kültür nasıl kazanılır, uyuşturucu madde grupları nelerdir, sabah gazetesi pazar eki, şahin palas antalya, ermeni soykırımı yıldönümü, başkanlık sistemi belediyeler,