Cumartesi27.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
07 Nisan 2015 - 14:33:58

Kamer Genç hasta mı?

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Parti Sözcüsü Haluk Koç'u yalancılıkla suçlayarak, "Haluk Koç'un basına 'ağır hastadır' demesini de kınıyorum, sevinmesin" dedi.
Kamer Genç hasta mı? 0 CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Parti Sözcüsü Haluk Koç'u yalancılıkla suçlayarak, "Haluk Koç'un basına 'ağır hastadır' demesini de kınıyorum, sevinmesin" dedi.
Partisinin milletvekili aday listesine ilişkin açıklamalarında "Kamer Genç'e geçmiş olsun diliyorum. Ciddi, ağır bir rahatsızlık geçiyor. Umarım sağlıklı olarak döner" diyen ve Genç'in başvuru yapmadığını kaydeden Haluk Koç'a Kamer Genç'ten zehir zemberek bir açıklama geldi.
Twitter hesabından Koç'a sert eleştiriler yönelten Genç, "Tunceli'de CHP'den aday adaylığı için başvurdum. Aday gösterilmedim. Bunun için kırgın değilim. Haluk Koç'un 'ağır hasta, başvurmadı' demesi yalan. Rahatsızlığım nedeniyle hiçbir parti yöneticisi beni aramadığı halde, Haluk Koç'un basına 'ağır hastadır' demesini de kınıyorum, sevinmesin" ifadelerini kullandı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kamer Genç hasta mı? Kamer Genç hasta mı?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Çendrim Ramadani, Çanakkale Zaferi, antalya eğitim ve araştırma hastanesi alerji testi, ığdır il emniyet müdürlüğü personeli, belgrad iklimi, bursa devlet hastanesi cildiye randevu, kadıköy rasimpaşa, ezgi mola patos, nevruz bayramı okul kutlama programı, çarşı fırın kadıköy, edirne belediye başkanı kim, nijerya iklim, sağlık bakanlığının kök hücre çalışmaları, manisa türkmenköy şelalesi, mermer üretim, buğdaylı ilköğretim okulu kayseri, silahlı soygun fragman,