Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İZMİR
29 Nisan 2015 - 18:22:14

İzmir Ödemiş'te polise saldırı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde birçok suçtan aranan bir şahısla polis ekibi arasında kovalamaca yaşanırken, şahıs insanların yoğun olduğu bir alanda polislere ateş açtı.
İzmir Ödemiş'te polise saldırı 0 İzmir'in Ödemiş ilçesinde birçok suçtan aranan bir şahısla polis ekibi arasında kovalamaca yaşanırken, şahıs insanların yoğun olduğu bir alanda polislere ateş açtı.
Ödemiş ilçesinde, öğle saatlerinde silah sesleri duyuldu. Birçok suçtan dolayı aranan Ş.G. (29) isimli şahıs, polis ekipleri tarafından bir kahvehanede görüldü. Polisleri fark eden ve üzerine silah bulunan Ş.G., bulunduğu yerden uzaklaşarak kaçmaya başladı. Poliste, zanlının peşine düştü. Polis ekipleri, iki kilometrelik nefes kesen kovalamacının ardından Ş.G. isimli şahsı, Umurbey Mahallesi Neyzen Sencer Derya Sokağında köşeye sıkıştırdı. Zanlı, insanların yoğun geçtiği bir noktada polislere ateş açtı. Bunun üzerine ekipler 'teslim ol' çağrısı yaparak havaya doğru bir kaç el uyarı ateşinde bulundu. Yüreklerin ağza geldiği olayda, şans eseri kurşunun kimseye isabet etmemesi herkese rahat bir nefes aldırdı. Zanlı, daha sonra ekipler tarafından kıskıvrak yakalanarak Ödemiş Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Ş.G'nin üzerinden İbrahim Çelik adına kayıtlı sahte nüfus cüzdanı çıktı. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak Ödemiş Cezaevine konuldu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

İzmir Ödemiş'te polise saldırı İzmir Ödemiş'te polise saldırı

Yorum Yaz:



Aramalar:

kanser tedavisi, Yıldırım Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, benzin beylikdüzü, ünye carrefour, venezuela dini, adana jetta, eyüp kültür merkezi, hasan canpolat aselsan, protestan ahlakı ve kapitalizmin ruhu kitapyurdu, adalet bakanı denetimli serbestlik, yeşilay haftası, aksaray devlet hastanesi müdürü kim, takvim duman, çarşı ürünleri, eyüp ramide kiralık daireler, sabah ereksiyonu, beşiktaş puan durumu,