Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İZMİR
03 Eylül 2015 - 09:20:36

İzmir Karşıyaka ve Konak'ta bomba ihbarı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı yakınına ve Konak Halkapınar ESHOT Aktarma Merkezi'ne bırakılan iki şüpheli paket korkuttu.
İzmir Karşıyaka ve Konak'ta bomba ihbarı 0 İzmir'in Karşıyaka ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı yakınına ve Konak Halkapınar ESHOT Aktarma Merkezi'ne bırakılan iki şüpheli paket korkuttu.

Gece saatlerinde Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanlığı yakınına Ve Halkapınar ESHOT Aktarma Merkezi'ne bırakılan iki şüpheli paket paniğe neden oldu. Şüpheli paketleri gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerlerine gelen polis ekipleri hemen güvenlik önlemi alarak çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Bomba imha ekiplerinin gelmesi ile güvenli bir şekilde fünye ile patlatılan paketlerden kişisel eşya ve gıda maddesi çıktı. Paketlerin boş çıkması rahat bir nefes aldırdı.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

uzun bacak, Kosova Kurtuluş Ordusu, çiğli kipa sinema bilet al, ahmet kılıç başakşehir, melihat gülses günah, ibrahim kalın makale, nijerya ordusu, güven hastanesi genel müdürü, barış ve kardeşlik şiirleri kısa, cengiz zeybek müdür, silahla, bosna hersek çeviri, sare davutoğlu kadınlar kulübü, kozmik oda nerde, aşti kızılay, kurşun halat, ekrem çelebi nuhun gemisi,