Pazartesi20.05.2024
HABERLER - SPOR - İTALYA - ROMA
07 Nisan 2015 - 13:16:05

İtalya'nın spor gündemi: Salih uçan neden sevinmedi?

Fenerbahçe'de Roma'ya kiralanan Salih Uçan, takımına maçı kazandıran golü attığı sırada takındığı tutumla bir anda İtalya'da gündeme oturdu.
İtalya'nın spor gündemi: Salih uçan neden sevinmedi? 0 Fenerbahçe'de Roma'ya kiralanan Salih Uçan, takımına maçı kazandıran golü attığı sırada takındığı tutumla bir anda İtalya'da gündeme oturdu.
Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla Roma'ya kiralanan Salih Uçan, sakatlığı nedeniyle takımının son maçına çıkamadı. 21 yaşındaki futbolcu, takımının 1-0 kazandığı mücadeleyi Roma Kulübü'nden yöneticiler ile birlikte izledi. Roma Kulübü'nün CEO'su Italo Zanzi ve beraberindeki idareciler, Pjanic'in 25. dakikada gelen golüyle büyük bir sevinç yaşadı.Salih Uçan, sevinçten adeta çılgına dönen ve birbirlerine sarılan yöneticilerin yanında adeta hareketsiz kaldı. Oyuncunun bu görüntüleri, ülkenin önde gelen gazetelerinin internet sitelerinde yayınlandı. Salih Uçan bu davranışı nedeniyle taraftarlardan yoğun eleştiri aldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

ebe Melike Güven, bağlantı halatlarından birinin kopması, fırat aydınus çarşamba, suriye kobani, büyük yazılım firmaları, çağlayan adliyesi polis, oyuncak dünyası, kocasinan karakolu, ebru şallı zayıflama şurubu, ege denizi ve adalar, kuluçka kabini, adem murat yücel encümen listesi, orhaneli carrefour, valilik dilekçe örneği, sabancı üniversitesi çıldırma, yağ yakımını artıran besinler, ciddi diyet listesi,