Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
07 Ağustos 2015 - 14:46:13

İstanbul Okmeydanı'nda iş makinesine saldırı

İstanbul Okmeydanı'nda çalışma yapan iş makinesine, yüzleri maskeli grup tarafından molotoflu saldırı düzenledi.
İstanbul Okmeydanı'nda iş makinesine saldırı 0 İstanbul Okmeydanı'nda çalışma yapan iş makinesine, yüzleri maskeli grup tarafından molotoflu saldırı düzenledi.
Edinilen bilgiye göre, Okmeydanı'nda çalışma yapan iş makinesine yüzleri maskeli bir grup molotoflu saldırı düzenledi. Olayda yaralı olmazken olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak incelemelere başladı.
Olay anını anlatan iş makinesi operatörü Murat Uluışık, "Kepçenin içindeydim çalışıyordum. 5 - 6 tane yüzleri maskeli kişi geldi bana 'aşağıya in dedi. Ben de dedim yakmayın kepçe benim dedim. Dinlemediler attılar molotof kokteylini ben de kendimi aşağıya attım" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

İstanbul Okmeydanı'nda iş makinesine saldırı İstanbul Okmeydanı'nda iş makinesine saldırı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mustafa Karaca, Akçakale Devlet Hastanesi, kürek balta keser gibi şeylerin sap takılan yeri, bulgaristan vikipedi, justin bieber rihanna çıkma teklifi, istiklal marşı uyak incelemesi, dedaş ne demek, anemon otel projeleri, bingöl folklor, anemon otel çiğli düğün, gazeteci isimleri, ankara üniversitesi lamer, kingston zara, av tüfeği vuruş mesafesi, emine erdoğan ne okudu, çapa tıp fakültesi hastanesi muayene ücretleri, doğum yardımı parasını kim alır,