Cuma19.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Aralık 2015 - 15:38:14

İstanbul Beşiktaş'ta cep telefonu hırsızlığı: Küçük çocukları böyle kandırdılar

İstanbul Beşiktaş'ta kendisini futbol antrenörü diye tanıtan şahıs, antrenman yaptırdığı çocukların cep telefonlarını çalıp kaçtı.
İstanbul Beşiktaş'ta cep telefonu hırsızlığı: Küçük çocukları böyle kandırdılar 0 İstanbul Beşiktaş'ta kendisini futbol antrenörü diye tanıtan şahıs, antrenman yaptırdığı çocukların cep telefonlarını çalıp kaçtı.
Beşiktaş'ta geçen hafta yaşanan bir hırsızlık olayı herkesi hayrete düşürdü. Parkta futbol oynayan dört çocuk, yanlarına gelen yine aynı mahalleden tanıdıkları B.E ile sohbet etmeye başladı. Daha sonra yanlarına B.E'nin dayısı diye tanıttığı E.A (34) isimli şahıs geldi. Şüpheli şahıs, bir futbol kulübünün alt yapısında antrenör olduğunu ve isterlerse kendilerini bu kulübe alabileceğini söyledi. Çocukları bu şekilde kandıran E.A daha sonra ,dört çocuğun dayanıklığını ölçmek için antrenman yaptırmaya başladı. Koşmaları için üzerindeki ağırlıkları bırakmaları gerektiğini söylemesi üzerine, mağdur çocuklar yanlarındaki cep telefonlarını E.A'ya bıraktı. Daha sonra koşmaya başlayan çocuklar koşunun sonunda geri geldiklerinde ise E.A'nın gittiğini fark etti. Cep telefonlarının çalındığını anlayan çocuklar olayı ailelerine söyleyince, polise haber verildi. Bölgede güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonrası polis ekipleri, kendisini antrenör diye tanıtarak çocukların cep telefonlarını çalan E.A 'yı kısa sürede yakaladı.
Sahte antrenör E.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, E.A'ya yardım eden B.E ise Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gazipaşa, Ömer Sınav, gazi devlet hastanesi samsun başhekimi, gülsuyu olayı, gaziantepspor dan beşiktaşa transfer olan futbolcular, şevval sam karadeniz, kemal kılıçdaroğlu photoshop, cahit altunay kaç yaşında, susurluk ticaret borsası, kocaeli radyo frekansları, tema vakfı eskişehir, salsa carnaval, seda sayan evleneceksen gel, elazığ haberleri, kestel saitabat şelalesi nasıl gidilir, kelkit vadisi nerede, ebru şallı çember,