Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KİLİS
14 Mayıs 2015 - 08:24:11

IŞİD'in Halep saldırısı

İŞİD'in döşediği mayın ve bombaların patlatması sonucu 10 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralarak Kilis'e getirilen 13 Suriyeli'den 2'si ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
IŞİD'in Halep saldırısı 0 İŞİD'in döşediği mayın ve bombaların patlatması sonucu 10 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralarak Kilis'e getirilen 13 Suriyeli'den 2'si ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Suriye'nin Halep kenti Mera Kasabası Hassasiye Köyü'nde IŞİD militanlarının gizlice sızdığı köyde bir eve yerleştirdiği mayın ve bombaların patlatması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan ve durumu ağır olan 13 kişi ise ambulanslar ile Öncüpınar Sınır Kapısı'na getirildi. Burada hazır bekletilen ambulanslar ile Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 13 yaralıdan 2'si hayatını kaybetti. Bu gelişme üzerine IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasında çatışmaların başladığı öğrenildi.

(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

IŞİD'in Halep saldırısı IŞİD'in Halep saldırısı IŞİD'in Halep saldırısı IŞİD'in Halep saldırısı IŞİD'in Halep saldırısı IŞİD'in Halep saldırısı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Güven Şengil, otlu dondurma, halis özkahya özgeçmişi, ismail özdemir huzurevi, mehmet topal ne kadar alacak, amasra otobüs saatleri, manchester united ronaldo forması, tolgay arslan yıllık, ankara büyükşehir belediyesi konukevi, kağıthane gündem, mutlu akü kariyer, moda akımları, kiev yılbaşı, şanlıurfa ıftar vaktı, akyazı mobese, alışveriş merkezi eşya bulma oyunu, inme tipleri,