Cumartesi28.06.2025
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Mayıs 2015 - 13:48:40

Hedef 1 Milyon Kek Kalıbı

Galatasaray Kulübü, 4. yıldızın kazanılmasının ardından yeni bir ürünü ön satışa sundu.
Hedef 1 Milyon Kek Kalıbı 0 Galatasaray Kulübü, 4. yıldızın kazanılmasının ardından yeni bir ürünü ön satışa sundu.
Ligin bitimine bir hafta kala Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir karşısında puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılılar, yeni bir ürünü ezeli rakiplerini kızdıracak bir sloganla ön satışa sundu. Galatasaray'ın 4. yıldız kek kalıpları Fenerbahçe'nin 'Hedef 1 Milyon Üye' projesine göndermede bulunan 'Hedef 1 Milyon Kek Kalıbı' sloganıyla ön satışta. Sarı-kırmızılı kulübün bu ürünü ile birlikte, "Bu ürün 2014-2015 Şampiyonluğumuzun anısına biz Galatasaraylıların ezeli dostlarımız ve ezeli rakiplerimize hediye edebilmesi amacıyla çıkartılmıştır" notları da yer alıyor.
Sarı-kırmızılılar sezon başında TT Arena'da 4. yıldız töreni düzenlemiş ve teknik heyet ile futbolcular dev yıldız içerisinde objektiflere poz vermişti. Bu tören sosyal medyada alay konusu olmuş ve 'koca takım kek kalıbına girdi' yorumları yapılmıştı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

yüksek ve anormal frenulumlar, Balkansiad 12. Sinerji Toplantısı, muğla sıtkı koçman üniversitesi güzel sanatlar fakültesi taban puanları, celal bayar üniversitesi akademik takvimi, sinop nasıl bir yer, kösem sultan oyunu, çözüm süreci demokratikleşme paketi, ahmet arı genel müdür, yüksekova çarşı, libya yönetimi, bogdanovic regista, dap çekmeköy satılık, mezopotamya ülkeleri, erbil denizhan vurgun, karnaval radyo kantin, altınova ilçesi, bölgesel zayıflama ibrahim saraçoğlu,