Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
13 Ekim 2015 - 10:39:37

Hakkari ve Mardin'de operasyon: 13 terörist öldürüldü

Hakkari ve Mardin'de düzenlenen operasyonlarda 13 terörist öldürüldü.
Hakkari ve Mardin'de operasyon: 13 terörist öldürüldü 0 Hakkari ve Mardin'de düzenlenen operasyonlarda 13 terörist öldürüldü.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Hakkari Yüksekova'da devam eden operasyonda icra edilen hava harekatı ile Bölücü terör örgütüne ait bir adet doçka uçaksavar silah mevzi, beş adet sığınak ve teröristlere ait mühimmat deposu tahrip edilerek toplam 12 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.
Açıklamada Mardin'de gerçekleştirilen operasyona ilişkin de, "Dargeçit'te icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, silahı ve mühimmatı ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir" ifadeleri yer aldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

omurga zedelenmesi, Yüksel Yancı, komedyen oyunları, muratpaşa gıda tarım ve hayvancılık ilçe müdürlüğü, kocaeli devlet hastanesi radyasyon onkolojisi, eminönü metrobüs, erkilet ilçesi nerede, tıp fakültesi trabzon, şişli belediye başkanı hangi partiden, meryem filmi akşehir galası, yunus yıldırım mkü, biro biro beijando na boca, kalkınma bakanı danışmanı, giresun metro, antalya falez otel, beyoğlu oyuncak, diyetisyen kadıköy,