Perşembe26.06.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - GAZİANTEP
08 Eylül 2015 - 20:53:46

Gaziantep'te terörü protesto yürüyüşü

Terör örgütü PKK'nın Dağlıca, Iğdır Mardin ve Tunceli'de gerçekleştirdiği hain saldırılarda 16 asker, 15 polisi şehit etmesi Gaziantep'i sokağa döktü.
Gaziantep'te terörü protesto yürüyüşü 0 Terör örgütü PKK'nın Dağlıca, Iğdır Mardin ve Tunceli'de gerçekleştirdiği hain saldırılarda 16 asker, 15 polisi şehit etmesi Gaziantep'i sokağa döktü.
Kırkayak Parkı önünde toplanan yaklaşık 3 bin kişilik grup, Tekbir getirerek Demokrasi Meydanı'na kadar yürüdü. Kadın ve çocuklarında Türk bayrakları ile katıldığı yürüyüşte, teröre lanet yağdı.
Yürüyüş sırasında, bir şahsın gruba laf attığı iddiası ortalığı bir anda karıştırdı. Örgüt sempatizanı olduğu iddiasıyla darp edilen şahsı öfkeli grubun elinden polis hastaneye kaldırdı.
Teröre tepki yürüyüşü sırasında bir vatandaşın polise sarılarak ağlaması ve "Yüreğim yanıyor. Bu polisleri öpeceğim" sözleri yürekleri burktu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Gaziantep'te terörü protesto yürüyüşü Gaziantep'te terörü protesto yürüyüşü Gaziantep'te terörü protesto yürüyüşü

Yorum Yaz:



Aramalar:

İstanbul Baro Başkanı, atiye konser, osmaniye ıssızca köyü, çanakkale şehitleri piyes, tente utilis, mardin encümen adayları, karabük belediyesi vergi no, toros öldünmü lan, burak pehlivan ukrayna, tarsus kadın doğum hastanesi, sakallı kadın, zeybek kelimesinin anlamı nedir, lionel messi yıllık ücret, mikrodalga fırın nasıl olmalı, kahramanmaraş şivesi, yılmaz güney deniz gezmiş, yüksekova kültür merkezi,