Pazartesi13.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - GAZİANTEP
20 Ekim 2015 - 08:57:43

Gaziantep'te cinnet: Eşini, gelinini, torununu ve kendini vurdu

Gaziantep'te cinnet getiren bir kişi, önce eşi, gelini ve torununu, ardından da kendini vurdu. Olayda 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Gaziantep'te cinnet: Eşini, gelinini, torununu ve kendini vurdu 0 Gaziantep'te cinnet getiren bir kişi, önce eşi, gelini ve torununu, ardından da kendini vurdu. Olayda 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Fatih Mahallesinde yaşanan olayda, cinnet getiren Kahraman Gürsoy adlı adam, belinden çıkardığı silahla önce eşine, ardından ve gelini ve torununa ateş etti. Şahıs ardından da kendini vurdu. Korkunç olayda gelin ve torun olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan ve eşi ise ağır yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan ismi öğrenilemeyen çocuğun olay anında çizgi film izlediği, cansız bedeninin televizyon karşısında bulunduğu kaydedildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

solaryum, sağanak yağmur, gizem hatipoğlu varmısın yokmusundan nekadar kazandı, hasan akgün iletişim, norveç orman kedisi fiyatları, alanya belediyesi logosu, çınar emlak erzurum, ı genel kültür soruları, seta label, kelebeğin rüyası aynalardan evvel, laleler türküsü, siverek ram, halep pasajı tarihi, fenerbahçe forması yap, gaziosmanpaşa sürücü kursu, hakan hatipoğlu sevgilisi, yıldızeli okullar tatil mi,