Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - GAZİANTEP
12 Mayıs 2015 - 08:11:01

Gaziantep'te bıçaklı kavga

Gaziantep'te apartman yöneticisiyle daire sakinleri arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.
Gaziantep'te bıçaklı kavga 0 Gaziantep'te apartman yöneticisiyle daire sakinleri arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.
Olay, Şahintepe Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşandı. Apartman yöneticisiyle daire sakinleri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle, taraflar birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada Mustafa S. (47), Ramazan Ç. (30) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi bıçakla, Erdal M. ise vücuduna aldığı darbelerle yaralandı. Yaralılar ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi ile Şahinbey Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına aldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Seda Sayan, Abd Rabbuh Mansur Hadi, iç güvenlik paketi hangi maddeler kabul edildi, van namaz vakitleri, hurda borsası, milli eğitim bakanlığı zonguldak, rodi iflas masası, nazımiye anaokulu, istanbul sultangazi cebeci spor kompleksi, lanetin uyanış kitap özeti, piyano uygulaması, türkiye voleybol federasyonu izmir, uyuşturucu çeviri, beyşehir ev fiyatları, güneş tutulması deprem ilişkisi, yüksek seçim kurulu zabıt katibi, aziz kocaoğlu ailesi,