Pazar19.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Ekim 2015 - 20:46:48

Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Dumankaya

Galatasaray, forma sponsorluğu için Dumankaya firmasıyla prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılı kulübün 1+1 yıllık anlaşmadan 10 milyon lira kazanacağı belirtildi.
Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Dumankaya 0 Galatasaray, forma sponsorluğu için Dumankaya firmasıyla prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılı kulübün 1+1 yıllık anlaşmadan 10 milyon lira kazanacağı belirtildi.
NTV Spor'un haberine göre; sarı-kırmızılı kulüp Dumankaya firması ile yeni bir sponsorluk anlaşması sağladı. Şampiyonlar Ligi'nde Türk Hava Yolları ile anlaşan Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma reklamı için Dumankaya ile anlaşma sağladığı ve resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yusufeli, Şeref Bingöl, zeytinlik mahallesi bakırköy nasıl gidilir, bardo müzesi tunus, süreyya ciliv turkcellden ayrıldı, muzaffer akpınar kimdir, rıdvan dilmen vikipedi, yakuplu mahallesi yakuplu caddesi, tuğrul türkeş muş, beyşehir lisesi, jose sosa istatistikleri, suruç fen lisesi taban puanı, yalova lazer epilasyon, avrupa birliği ülkeleri dostluk derneği, eryaman toki, aile ve sosyal politikalar bakanı şahin, masaüstü bilgisayar ekran kartı sıralaması,