Çarşamba15.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Kasım 2015 - 09:52:53

Galatasaray-Atletico Madrid Maçında ilk 11'ler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmek için Atletico Madrid ile deplasmanda zorlu bir mücadele çıkıyor. Mücadele öncesi iki takımın da 11'leri belli oldu.
Galatasaray-Atletico Madrid Maçında ilk 11'ler 0 Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmek için Atletico Madrid ile deplasmanda zorlu bir mücadele çıkıyor. Mücadele öncesi iki takımın da 11'leri belli oldu.
Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Mustafa Denizli ile anlaşan Galatasaray'da Atletico Madrid maçında takımın başında kaleci antrenörü Taffarel yer alıyor. Galatasaray, bu akşamki zorlu mücadeleye sürpriz bir 11'le başlayacak.
Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak mücadeleye takımlar şu 11'ler ile başlayacak:

Atletico Madrid: "Oblak, Gamez, Godin, Gimenez, Filipe, Gabi, Tiago, Koke, Carrasco, Griezmann, Fernando Torres."
Galatasaray: "Muslera, Denayer, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Bilal, Jem Paul, Sabri, Yasin, Sneijder, Podolski."
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sibel Özkan Konak, UŞAK, kocaeli yerel gazeteler, saruhanlı heybeli ilkokulu, çanakkale savaşı şiirleri, harun tekin cansu dere, zeytinburnu belediyesi atık kağıt, iran jeopolitiği, akrobatik hareketler seyret, tarsus devlet hastanesi randevu alma, fatih erkoç nerede sahne alıyor, gönül işleri dizisi çekim yeri, fenerbahçe forması markafoni, kadir topbaş hangi üniversite mezunu, eryaman güzellik salonu, engin alan boyu, funda arar ölürüm,