Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Kasım 2015 - 13:10:28

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'ya UEFA Avrupa Ligi maçını yönetecek

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, Rusya'nın Rubin Kazan ile İsviçre'nin Sion takımları arasında 26 Kasım 2015 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi B Grubu maçını yönetecek.
FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'ya UEFA Avrupa Ligi maçını yönetecek 0 FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, Rusya'nın Rubin Kazan ile İsviçre'nin Sion takımları arasında 26 Kasım 2015 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi B Grubu maçını yönetecek.
Rusya'nın Kazan şehrindeki Kazan Arena'da TSİ 18.00'de başlayacak karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Kemal Yılmaz yapacak. Ceyhun Sesigüzel'in 4. hakem olacağı müsabakada, Ali Palabıyık ve Alper Ulusoy da ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hüseyin Gündoğan, Soma Eynez Maden faciası, taksim pansiyon, kilimli damarlı ilkokulu, afşin tek ışık spor, tübitak jeolojik zamanlar, masör sertifikası, zorah nemlendirici, çanakkale şehitleri en çok hangi ilden, hatay ram, istanbul valisi özel kalem, airbus career, şırnak valiliği sitesi, tübitak fen deneyleri, başkanlık sistemi türkiye, antalya eğitim ve araştırma hastanesi özgül mamaklı, tahir akyürek nereli,