Pazar19.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Ekim 2015 - 17:30:03

Fenerbahçe formalı çocuğa saldıran magandaya soruşturma

Türkiye Futbol Federasyonu, Kayseripor-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli formalı çocuğa saldırı girişiminde bulunan maganda hakkında harekete geçti.
Fenerbahçe formalı çocuğa saldıran magandaya soruşturma 0 Türkiye Futbol Federasyonu, Kayseripor-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli formalı çocuğa saldırı girişiminde bulunan maganda hakkında harekete geçti.
Fedarasyondan yapılan açıklamada, "Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşması öncesi Kayserispor tribününde yaşanan üzücü bir olay yayıncı kuruluş kameraları tarafından tespit edilmiştir. Yaşanan bu olayla ilgili olarak Federasyonumuz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile görüşmüş ve gerekli işlemlerin 6222 sayılı Kanun çerçevesinde yapılmasını talep etmiştir. İlgili olayda küçük bir çocuk ve babasını tehdit eden kişilerin tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması hususunda takipçi olacağımızı kamuoyunun dikkatine arz ederiz" denildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Fenerbahçe formalı çocuğa saldıran magandaya soruşturma Fenerbahçe formalı çocuğa saldıran magandaya soruşturma Fenerbahçe formalı çocuğa saldıran magandaya soruşturma

Yorum Yaz:



Aramalar:

Saadet Oruç, Sancaktepe Yağlı Güreşleri, elazığ nüfusu, tefenni jandarma karakolu, taner yıldız biyografisi, yangın tüpü muayene, akil insanlar heyetinin amacı, bursa recep altepe seçim şarkısı, yolsuzluk operasyonu ile ilgili karikatürler, ilyas salman türküleri, balkan savaşları öncesi, gaziosmanpaşa taksim eğitim ve araştırma hastanesi ziyaret saatleri, limontepe doğal yaşam parkı, antalya zeytinlik mahallesi nerede, fatma demir şiirleri, vatan caddesi istanbul emniyet müdürlüğü, sosa hangi takımlarda oynadı,