HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ESKİŞEHİR
30 Nisan 2015 - 14:50:53
Eskişehir'deki bebek vahşetinde anne ve babaya tutuklama kararı
Eskişehir'de 5 gün önce ateş yakmak için odun toplayan gençler tarafından bir beze sarılı halde poşet içerisinde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedi ile ilgili gözaltına alınan anne ve baba, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
Eskişehir'de 5 gün önce ateş yakmak için odun toplayan gençler tarafından bir beze sarılı halde poşet içerisinde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedi ile ilgili gözaltına alınan anne ve baba, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bulunan erkek bebek cesedinin şüphelilerini yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalar sonucu, şüphelilerin 2 çocukları olan Sibel U. (33) ile şuanda işsiz olduğu öğrenilen eşi Eren U. (32) olduğunu belirlemiş ve yapılan operasyon sonucunda iki şüpheli Kırmızıtoprak Mahallesi'nde bulunan evlerinde gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan Sibel U. ile Eren U., Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Anne ve eşi Eren U.'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
(İHA)
Aramalar:
elektrik direğinden çıkan kıvılcım,
Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi,
altın takılar neyle tartılır,
cuma namazı hutbesi nasıl okunur,
dağcı pantolonları,
gsm operatörleri internet hızları,
olimpik yüzme havuzu istanbul ataköy,
abdullah öcalan üniversite mezunu mu,
tetanoz görülme sıklığı,
sakarya üniversitesi vize tarihleri,
yangın her aşkın yolu,
kadın cinayetleri hakkında makale,
veba en son ne zaman görüldü,
bağcılar kavga,
bilgisayar mühendisi hediye,
antalya eğitim ve araştırma hastanesi üyelik,
muğla seydikemer,