Pazartesi20.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
08 Haziran 2015 - 14:39:52

Erdoğan - Davutoğlu görüşmesi ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Haziran genel seçimleri sonrası ortaya çıkan tabloyu ele almak üzere yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşecek.
Erdoğan - Davutoğlu görüşmesi ertelendi 0 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Haziran genel seçimleri sonrası ortaya çıkan tabloyu ele almak üzere yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşecek.
7 Haziran genel seçimlerinin sonuçları koalisyon hükümeti ya da erken seçimi gösteriyor. Hükümet kurma çalışmaları da bu noktada hızlanacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun teamüller gereği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bakanlar Kurulu'nun istifasını sunması bekleniyor. Davutoğlu, görevine yeni hükümet kuruluna kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın yapacağı görüşmede, seçim sonuçlarını da ele alması bekleniyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Topçular feribot iskelesi, kanser ilaçları, mısır hurghada, gürcistan batum turu, ergenekon firari sanıkları, abdullah öcalan resimli sözler, kuduz laboratuvarı, serhat kalkınma ajansı görünürlük rehberi, kahramanmaraş kalesi, burdur tefenni şivesi, ahi evran caddesi ata center iş merkezi, buzlanma önleyici sprey, selahattin demirtaş son grup konuşması, diyetisyen zeynep varol, erdemir logo, mustafa sarıgül milletvekili oldumu, pamukkale üniversitesi formasyon,