Pazartesi29.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
31 Temmuz 2015 - 14:24:32

E-Devlet OGS ve HGS sorgulama hizmeti

Köprü ve otoyollardan hızlı ve kolay geçişte kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) sorgulamaları artık e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilecek.
E-Devlet OGS ve HGS sorgulama hizmeti 0 Köprü ve otoyollardan hızlı ve kolay geçişte kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) sorgulamaları artık e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilecek.
Geçtiğimiz ay Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Hesap Bilgileri Sorgulama Hizmetlerinin e-Devlet Kapısı'na eklenmesinden sonra şimdi de OGS sorgulama hizmetleri Karayolları Genel Müdürlüğü ve Türksat A.Ş. işbirliği ile e-Devlet Kapısı'na eklendi.
www.turkiye.gov.tr adresinden sunulan yeni hizmetle araç sahipleri adlarına açılmış olan OGS'ye ait hesap detaylarını, OGS Geçiş Bilgilerini ve OGS ihlal bilgilerini sorgulayabilecek.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cafer Yıldırım, Tolga Murat Balıkçı, sibel kekilli kardeşleri, norveç fiyortları, bentley araba fiyatları, egemen korkmaz yillik ucret, çin dili ve edebiyatı, jose mourinho porto kadrosu, siri ne demek, anadolu ajansı muhabirin el kitabı, denizli devlet hastanesi ultrason bölümü, sabancı vakfı ilköğretim okulu istanbul, yemek borusu kapakçığı, dereboyu caddesi harita ankara, yüksekova devlet hastanesi başhekimi, adrasan map, orhaneli termik santrali ulaşım,