Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
05 Ağustos 2015 - 11:16:32

Diyarbakır Silvan'da petrol kuyusu istasyonuna saldırı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından özel bir firmaya ait istasyondaki petrol kuyusu ile şantiyede yer alan jeneratör dairesi ve işçilere ait konteyner ateşe verildi.
Diyarbakır Silvan'da petrol kuyusu istasyonuna saldırı 0 Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından özel bir firmaya ait istasyondaki petrol kuyusu ile şantiyede yer alan jeneratör dairesi ve işçilere ait konteyner ateşe verildi.
Edinilen bilgilere göre, Silvan ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'nde özel bir firmaya ait petrol kuyusu istasyonuna dün saat 23.20 sıralarında gelen PKK'lılar, işçileri sahadan uzaklaştırdıktan sonra petrol arama çalışmaları yürütülen kuyu ile şantiyedeki jeneratör dairesi ve işçilerin kaldığı konteyneri ateşe verdi. Konteyner ve jeneratör dairesi kullanılamaz hale gelirken, çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Güvenlik güçlerince saldırının ardından kaçan PKK'lıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Eski Lara Yolu, Altın Ayakkabı, kağıthane çağlayan kiralık daire, benzin fiyatları karabük, yedikule anadolu lisesi harita, önder özkan vakko, domuz gribi önlemleri, arena spor salonu telefon, angela merkel erdoğan aşkı, osman batur keser şiirleri, veteriner laboratuvar hekimliği yorumlama ve tanı, olimpik yüzme havuzu malatya, bankalar caddesi esnaf lokantası, baykuş çikolata, mali müşavir şirketleri, ısparta içme suyu haberleri, fethullah gülen vaazlar,