Pazartesi20.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Haziran 2015 - 22:12:15

Diyarbakır'de silahlı saldırı: Ölü sayısı 4'e yükseldi, 6 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır Valiliği kentte meydana gelen silahlı saldırılarda ölü sayısının 3'ten 4'e yükseldiğini ve toplamda 6 şüphelinin beraberindeki silahlarla birlikte gözaltına alındığını açıkladı.
Diyarbakır'de silahlı saldırı: Ölü sayısı 4'e yükseldi, 6 kişi gözaltına alındı 0 Diyarbakır Valiliği kentte meydana gelen silahlı saldırılarda ölü sayısının 3'ten 4'e yükseldiğini ve toplamda 6 şüphelinin beraberindeki silahlarla birlikte gözaltına alındığını açıkladı.
Diyarbakır Valiliği, kentte 4 kişinin öldüğü 6 kişinin de yaralandığı silahlı saldırılara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Valilik açıklamasında ölü sayısının 3'ten 4'e yükseldiğini belirterek, saldırılarla ilgili 6 şüphelinin beraberindeki silahlarla birlikte gözaltına alındığını duyurdu.
Diyarbakır Valiliği'nde yapılan yazılı açıklama şu şekilde: ''İlimizde gerçekleşen silahlı saldırı olayları ile ilgili olarak şu ana kadar, daha önce yakalanan 3 kişide dahil olmak üzere, toplam 6 kişi gözaltına alınmış olup bu kişilerin beraberinde 4 adet kalaşnikof tüfek ve 8 adet şarjör, 1 adet uzi marka otomatik silah ve buna ait 2 şarjör, 4 adet av tüfeği ve bol miktarda fişek, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet Glock tabanca, 5 kutu 9 mm mermi, çok sayıda av fişeği, 5 adet sopa ve 1 adet dürbün ele geçirilmiştir. Olaylarda daha önce 3 olarak açıklanan ölü sayısı 4'e yükselmiş olup 3'ü basın mensubu 1'i hastane çalışanı olmak üzere toplam 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir''
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Siirt Üniversitesi, Eyüp Belediye Başkanı, dolapdere shuttle, sara bardera, sporcu makarnası, sucuk makinası, bedir türküsü, büyükçekmece turgut özal bulvarı satılık villa, bölgesel zayıflama hareketleri bacak, suşehri ziraat bankası şube kodu, fatma kılıç eskişehir, alkol kontrolü oyunu, h1n1 ebola, gizem karaca makyaj, kardemir karabükspor transfer, elazığ dhmi, lapseki otogar metro,