Cuma03.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
26 Ekim 2015 - 08:31:34

Diyarbakır'da şehit olan polislerin isimleri

Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda şehit olan polislerin adları ve memleketleri belirlendi.
Diyarbakır'da şehit olan polislerin isimleri 0 Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda şehit olan polislerin adları ve memleketleri belirlendi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü IŞİD mensuplarına yönelik saat 16.00 sıralarında başlatılan operasyonda girdikleri hücre evinde tuzaklanmış bombanın patlatılması sonucu şehit olan polislerin adları ve memleketleri belirlendi. Operasyonda, Çorum nüfusuna kayıtlı polis memuru Gökhan Çakıcı ve Adana Tufanbeyli ilçesi nüfusuna kayıtlı Sadık Özkan'ın şehit olduğu bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Zağge mevkii, İskenderun Gelişim Hastanesi, tunçbilek nedir, kalp hastalıkları için nereye gidilir, taşlıçay lisesi mezunları, dokuz eylül üniversitesi kardiyoloji, süleyman can iyigün, uluabat gölü çevresinde satılık tarla, tokat barosu, buğdaylı yiyecekler nelerdir, ordu ziraat fakültesi, islam kalkınma bankası amacı, bankalar caddesi binaları, tüp bebek psikolojisi, baykuş ötmesi, libya el mustakbel, domates suyu nasıl yapılır,