Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
09 Haziran 2015 - 22:12:57

Diyarbakır'da ölenlerin isimleri

Diyarbakır'daki olaylarda hayatını kaybedenlerin isimleri öğrenildi.
Diyarbakır'da ölenlerin isimleri 0 Diyarbakır'daki olaylarda hayatını kaybedenlerin isimleri öğrenildi.
Diyarbakır'da İhya-Der Başkanı Aytaç Baran'ın uğradığı silahlı saldırının ardından çıkan olaylarda hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi. Olaylarda Emin Ensen ve Bayram Özelçi ile silahlı bir grup tarafından Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi'ndeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu Bayram Dağtan'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Dağtan, Ensen ve Özelçi'nin HDP Yenişehir İlçe Örgütü ve HDP'ye yakınlığı ile bilinen Özgür Yurttaş Derneği üyesi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, Aytaç Baran'ın cenazesinin bu gece, Dağtan, Ensen ve Özelçi'nin cenazelerinin ise yarın defnedileceği bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İsmail Özdemir, Obez, isveç neyi meşhur, boşnakça puno ne demek, motor şeması, tuba büyüküstün tuvana türkay, çağlayan adliyesi otobüs durağı, aşık veysel çiçekler sözleri, ahmet ateş funda kasetçilik, bitez dondurmacısı istinye, amasya üniversitesi taban puanları, gap vadisi, ekonomi bakanlığı yatırım teşvik, islahiye tren garı, ankara emniyet müdürlüğü fahri bulut, belgrad ormanı çadır, gediz üniversitesi voleybol takımı,