Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
24 Kasım 2015 - 15:15:04

Cizre'de Yasak: Yafes ve Sur mahallelerine sokağa çıkma yasağı getirildi

Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinin Yafes ve Sur mahallelerinde saat 16.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti.
Cizre'de Yasak: Yafes ve Sur mahallelerine sokağa çıkma yasağı getirildi 0 Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinin Yafes ve Sur mahallelerinde saat 16.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti.
Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Cizre ilçesi Yafes ve Sur mahallelerinde, bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, açılan hendek ve barikatların bertaraf edilmesi, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince bugün saat 16.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

BERLİN, Ersan Gülüm, karabük gazeteleri, kayseri ahi evran mahallesi posta kodu, deprem yönetmeliği ingilizce, yeni anayasa içeriği, atalay taşdiken biyografi, alanya bit pazarı, madımak yemeği, seyhan hazır beton, mehmet topal çaykur rize, mehmet topal sakatlanma anı, bolu yol durumu, nazilli banka soygunu, tmmob öğrenci, android işletim sistemi versiyon yükseltme, japonya müslüman,