Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ÇANAKKALE
24 Temmuz 2015 - 08:02:26

Çanakkale'de deprem oldu

Çanakkale'de sabaha karşı başlayan deprem hareketliliği sürüyor. Saat 09.54'te 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi.
Çanakkale'de deprem oldu 0 Çanakkale'de sabaha karşı başlayan deprem hareketliliği sürüyor. Saat 09.54'te 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi.
Çanakkale'de, sabaha karşı başlayan deprem hareketliliği sürüyor. Sabah 05.39'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında hafif şekilde devam eden 10'un üzerinde artçı depremin sonrasında, 09.54'te orta şiddette bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Eceabat/Kocadere olan 4.5 büyüklüğündeki deprem, il merkezinde de hissedildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Çanakkale'de deprem oldu Çanakkale'de deprem oldu Çanakkale'de deprem oldu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Demirtepe Hudut Karakol Komutanlığı, Evde Çocuk Bakımı, dizi oyuncusu hırsızlık, akrobatik hareketler ne demek, hastane vine, kiraz mevsimi nerede çekiliyor, sivas jandarma binası, kuluçka yapımı için gerekli malzemeler, tire ızmir otobüs saatleri, ismail acar kısaca hayatı, tika zambiya, av tüfekleri çifteler, linyitspor haberleri, edirne il jandarma komutanlığı iletişim, kaçakçılık kanunu soruları, vezirhan seçim anketi, pedro franco beşiktaş formasıyla,