Çarşamba01.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Nisan 2015 - 09:28:19

Çağlayan adliyesi rehine krizinin yaşandığı oda

Dün İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan rehine krizi ve ardından yapılan operasyonun şiddeti günün aydınlanmasıyla birlikte daha net biçimde gözlendi.
Çağlayan adliyesi rehine krizinin yaşandığı oda 0 Dün İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan rehine krizi ve ardından yapılan operasyonun şiddeti günün aydınlanmasıyla birlikte daha net biçimde gözlendi.
Berkin Elvan soruşturmasına bakan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan şahıslara yönelik yapılan operasyonun ardından 2 şahıs ölü olarak etkisiz hale getirilirken, savcı Mehmet Selim Kiraz ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Günün aydınlanması ile birlikte yapılan operasyonun etkileri ve şiddeti şehit savcının İstanbul Adliyesi'ndeki odasının camındaki çok sayıda kurşun izleri ile daha net anlaşıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Çağlayan adliyesi rehine krizinin yaşandığı oda Çağlayan adliyesi rehine krizinin yaşandığı oda

Yorum Yaz:



Aramalar:

Atletico Mineiro, bebe, mehdi eker hangi partiden, tanju çolak öldü, sultanahmet armada, yeni internet dolandırıcıları, fen fakültesi enstitüsü, trabzon hasırı, dernekpazarı köyleri, danıştay sayıştay yargıtay nedir, bruno alves vikipedi, ankara barosu seçimleri ne zaman, doğu karadeniz yeşil yol, burhan doğançay kapılar, emniyet genel müdürlüğü disiplin kurulları, ardıçlı mah kiralık daireler, çivril otelleri,