Cumartesi27.04.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - BURSA
25 Mayıs 2015 - 07:43:00

Bursa'da Renault fabrikası grevi son durum

Bursa'da bulunan Renault fabrikasında grev 10 gündür devam ediyor. İşçiler şartlarını kabul ettirene kadar greve devam edeceklerini söyledi.
Bursa'da Renault fabrikası grevi son durum 0 Bursa'da bulunan Renault fabrikasında grev 10 gündür devam ediyor. İşçiler şartlarını kabul ettirene kadar greve devam edeceklerini söyledi.
Bursa'da greve devam eden fabrikalar arasında sadece Renault fabrikası kaldı. İşverenle anlaşan diğer fabrikalar işbaşı yaparken, Renault işçileri taleplerinin yerine getirilmediği sebebiyle eyleme devam kararı aldıklarını söyledi. İşçiler, şartlarının kabul edilene kadar eylemlerini sürdüreceklerini açıkladı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bursa'da Renault fabrikası grevi son durum Bursa'da Renault fabrikası grevi son durum

Yorum Yaz:



Aramalar:

kenevir tarlası, köprünün ayağının uçması, kadlec hangi takımda, kayseri eğitim ve araştırma hastanesi jinekoloji, şehzade korkut ve cem sultan şiirleri, hayvan sevgisi hakkında yazı, aile ve sosyal politikalar bakanlığı çoçuk yardımı, fas fuarı, şota hakem, derik ezan saatleri, ninova otel antalya, aile ve sosyal politikalar bakanlığı bilgi işlem, ahmet davutoğlu haberleri, konya defterdarlığı, metin akpınar beyoğlu beyoğlu, kartal koşuyolu, atalay taşdiken röportaj,