Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Aralık 2015 - 09:22:37

Beyoğlu'nda araç kundaklama: 5 araç kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi

Beyoğlu'nda 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Bazı araçlar ise kullanılamaz hale geldi.
Beyoğlu'nda araç kundaklama: 5 araç kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi 0 Beyoğlu'nda 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Bazı araçlar ise kullanılamaz hale geldi.

Olay saat 05.00 sıralarında Hacıahmet Mahallesi Kurtoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yanıcı maddeyle ateşe verildi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Büyüyen yangına olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiyenin gelmesi ile kısa sürede söndürülen yangın sonrası araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Araçları yanarak büyük hasar gören vatandaşlar, yaşanan duruma tepki gösterdi. Polis ekipleri araçları yakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dünya Ağaç Günü, dosya masrafı iade, şhaiya jamaika, oto kiralama ceyhan, yıldız erasmus, toyota ankara, burak yılmaz özgeçmişi, kartal eğitim ve araştırma hastanesi endokrinoloji bölümü doktorları, altınordu altyapı, ömer çelik yeni kabine, ferhan şensoy tiyatrosu ne zaman, manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesi randevu alma, bollywood fanatikleri facebook, ruhani haller nasıl zuhur eder, yolcu otobüsü modelleri, beylikova ilçe jandarma, gelibolu mühimmat patlaması,