Pazartesi29.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
03 Temmuz 2015 - 12:19:53

Beşiktaş-Kadıköy vapurundan denize atladı

Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nden yolcu alan Beşiktaş-Kadıköy vapuruna binen bir kişi, vapur iskeleden açıldıktan yaklaşık 500 metre sonra denize atladı. Şahsı bulmak için çalışma başlatıldı.
Beşiktaş-Kadıköy vapurundan denize atladı 0 Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nden yolcu alan Beşiktaş-Kadıköy vapuruna binen bir kişi, vapur iskeleden açıldıktan yaklaşık 500 metre sonra denize atladı. Şahsı bulmak için çalışma başlatıldı.
Olay saat 12.30 sıralarında Beşiktaş- Kadıköy arasında yolcu taşıyan vapurda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nden yolcu alan Beşiktaş- Kadıköy vapuruna binen bir kişi vapur iskeleden açıldıktan yaklaşık 500 metre sonra denizin ortasında suya atladı. Vapurdan bir kişinin suya atladığını gören vatandaşlar hemen vapur görevlilerine haber verdi. Şahsın atladığı yere deniz polis ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı arama- kurtarma ekibi sevk edildi. Deniz polis ile Sahil Güvenlik Komutanlığı şahsı bulmak için çalışma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Halit Ergenç, Dudullu, kurşun pen, bursa işkur, cumalı kızık bursa, göksun saraycık köyü, rodi kazak, dünya poker şampiyonu, rüyada yarım altın takmak, yenişehir mahallesi vikipedi, samatya devlet hastanesi fatih, üstün zekalı gözlem formu, çemişgezek sünni, ataşehir şifa hastanesi tel, ali sunal doğum tarihi, ece erken sevgilisi kaç yaşında, beylerbeyi mesleki ve teknik anadolu lisesi,