Cuma03.05.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 16:28:04

Benzine zam: 95 oktan benzinin litre fiyatı 4,39 lira oldu

Brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş, benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.
Benzine zam: 95 oktan benzinin litre fiyatı 4,39 lira oldu 0 Brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş, benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.
Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rusya'ya ait uçağı düşürmesinin ardından brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Geceyarısından itibaren geçerli olacak zam 11 kuruş olarak belirlendi. Yapılan zam sonrasında 95 oktan benzinin litre fiyatı; İstanbul'da ortalama 4,28 liradan 4,39 liraya, Ankara'da ortalama 4,30 liradan 4,41 liraya, İzmir'de ise ortalama 4,29 liradan 4,40 liraya yükselecek.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Topkapı Çamlık Mezarlığı, Dünya Su Günü, otomobil nasıl yapılır, karşıyaka belediyesi şiir atölyesi, çağlayan adliyesi özellikleri, dursunbey ülkü ocakları, müslüman önderler, yalçın akdoğan köşe yazıları, mersin devlet hastanesi merkez laboratuvarı, ceyhun yılmaz oynadığı filmler, bebeklerde yemek borusu problemleri, rasim ozan kütahyalı maaşı, beşiktaş taraftarı aynı anda, demet akalın makyajsız, başkale son dakika, toy nev, tevfik sırrı gür muş,