Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BATMAN
15 Aralık 2015 - 22:10:56

Batman'da patlama

Batman'da park halindeki bir aracın kasasına bırakılan roket atar büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada yaralanan olmazken mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.
Batman'da patlama 0 Batman'da park halindeki bir aracın kasasına bırakılan roket atar büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada yaralanan olmazken mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.
Edinilen bilgiye göre olay, İhlal Mahallesi 3716 sokak üzerinde meydana geldi. Güvenlik güçlerine saldırı için hazırlık yapan kimliği belirsiz kişi veya kişiler bir hafif ticari bir aracın arka kasasına kamufle edilmiş bir roket atar bıraktılar. Aracın araka kısmına bırakılan roket atar kısa süre sonra büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada yaralanan olmazken mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Olayın hemen ardından çok sayıda güvenlik güçleri geldi. Güvenlik güçleri mahalleyi abluka altına alarak kuş uçurtmadı yapılan araçta yapılan incelemelerin ardından olay yerine gelen çekici aracıyla araç detaylı incelenmek üzere Batman İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başladı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Batman'da patlama Batman'da patlama Batman'da patlama

Yorum Yaz:



Aramalar:

Freebird Havayolları, Uzunköprü Savcısı, doğu perinçek reha muhtar, serkan çağrı mermer, alanya öğle namazı, göztepe polis karakolu, fatih uysal, adana adliyesi bilirkişi listesi, düzce voleybol, bogdanovic zakucavanje, orhangazi fen lisesi, cuma namazı anlamı nedir, güneşli çilingir, adıyaman üniversitesi not hesaplama, muş korkut hava durumu, didim altınkum otelleri, mavi marmara adalar,