Cumartesi28.06.2025
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
25 Mart 2015 - 09:55:48

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun ikramiye sözüne eleştiri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Emeklilere 2 maaş ikramiye'' vaadinde bulunan anamuhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun ikramiye sözüne eleştiri 0 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Emeklilere 2 maaş ikramiye'' vaadinde bulunan anamuhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.
Türk-İş Konfederasyonu ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hedefinde "Emeklilere 2 maaş ikramiye vereceğiz'' vaadinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Davutoğlu, "Vereceksin de nereden vereceksin bu parayı? Kasada biriktirdiğimiz paraları onun için biriktirmedik. Sayın Kılıçdaroğlu miras yemeye hazır. Aynı 90'lı yıllarda olduğu gibi karşılıksız politikalar. Yaptığımız ciddi reformların temellerine oturmasaydı Kılıçdaroğlu bu teklifleri veremezdi. Halkımıza buradan özellikle ve bugünlerde popülist tavırlara prim vermemeliler. Kılıçdaroğlu bir gün iktidara gelirse ki, gelemez, öyle bir şey olduğunda onun arkasından biz yine bu ülkeyi toparlarız" Ama milletimiz kendisine bu imkanı vermez. Türkiye'nin mirasyediye ihtiyacı yok" dedi.

KIDEM TAZMİNATI
Kıdem tazminatı konusunda da konuşan Davutoğlu, işçilerin, emekçilerin hakları konusunda ortak bir karar alınmadan adım atılmayacağını da ekledi.

GÖKÇEK'LE GÖRÜŞMESİ
Bülent Arınç-Melih Gökçek gerginliği ve Gökçek'le yaptığı görüşme de sorulan Başbakan, "Herkes kendi görevini yapmalı" dedi ve bu tartışmanın kapandığını belirtti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mavi Marmara yolcuları, Fethiye, eruh encümen adayları, emek mahallesi gebze, yalvaç sdü, diego ribas official site, aile ve sosyal politikalar bakanlığı üye girişi, beşiktaş jimnastik kulübü iş ilanları, ponte preta figueirense, abdullah öcalan geçmişi, şam çeliği çakı, bağlar belediye spor, osmanlı donanması en güçlü dönemi, nizip devlet hastanesi kayıt, zeytinburnu metrobüs seferleri, türkiye zaman dilimi, aselsan telsiz modelleri,