Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BALIKESİR
26 Ekim 2015 - 17:32:46

Balıkesir Edremit'te dere yatağında ceset bulundu

Balıkesir'in Edremit ilçesinde dere yatağında bir kişi ölü olarak bulundu.
Balıkesir Edremit'te dere yatağında ceset bulundu 0 Balıkesir'in Edremit ilçesinde dere yatağında bir kişi ölü olarak bulundu.
Zeytinli Mahallesi'nde vatandaşların ihbar üzerine bölgeye giden jandarma ekibi, 23 yaşındaki Gökhan G'yi yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 ekibi tarafından yapılan incelemede, gencin ölmüş olduğu anlaşıldı. İlk incelemeye göre uyuşturucu komasına girdiği iddia edilen Gökhan G'nin cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma Gökhan G. ile aynı ortamı paylaştığı belirlenen üç kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan biri adliyeye sevk edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Devrekani, iran kertenkelesi, müslüman iş adamları, inegöl lastik bayileri, orman yangını korunmak için ne yapmalıyız, lefkoşa zihni uzman yurdu, gediz üniversitesi bölümleri ve fiyatları, suşehri yurdu, ten ten vikipedi, sana en çok ben yakıştım, sivas emniyet müdürlüğü nerede, gaz sıkışması kabızlık, sustalı bıçak tarihi, ataköy zübeyde hanım caddesi, ayvacık feribot, özhan eren filmleri, sabah namazı zammı sure,