Salı30.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - BURSA
31 Temmuz 2015 - 14:10:08

Bakambu, Bursaspor'dan gidiyor mu?

Bursaspor'un yetenekli forveti Cedric Bakambu, yeşil-beyazlı takımdan ayrılacağı sinyalini verdi.
Bakambu, Bursaspor'dan gidiyor mu? 0 Bursaspor'un yetenekli forveti Cedric Bakambu, yeşil-beyazlı takımdan ayrılacağı sinyalini verdi.
Bursaspor'un başarılı golcü oyuncusu Cedric Bakambu, yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Bursaspor geldiğim günden beri bana aile gibi oldu. Ama hayallerimde ve gönlümde İspanya'nda oynamak var" ifadelerini kullandı.
La Liga ekiplerinden Valencia'nın resmi teklifte bulunduğu Bakambu'nun Twitter'dan yaptığı bu açıklama ayrılık sinyalleri olarak yorumlanırken, yeşil-beyazlıların Almanya kampında yaptığı son çalışmada Ertuğrul Sağlam'ın izniyle katılmadığı bildirildi.
Bursaspor yönetimi ise Bakambu'yla ilgili şu an için bir gelişmenin olmadığını belirtti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bakambu, Bursaspor'dan gidiyor mu? Bakambu, Bursaspor'dan gidiyor mu?

Yorum Yaz:



Aramalar:

ROMANYA, Mevlana Halit Mahallesi, ünye fotoğrafları, sinan akçıl geç benden, taşkömürü en çok hangi ilde çıkarılır, izmir eczacı odası, araç üstü jammer, igdaş şikayet, nevruz kutlaması kadıköy, fas vize varmı, kola yansıtmalı telefon, kaynarca fevzi çakmak mahallesi sağlık ocağı randevu, kocaeli hava durumu saatlik, göztepe şampiyonlar liginde oynadımı, eskişehir osmangazi üniversitesi okutman alımı, mutlu akü gönen, üzüm bağlarını arılardan koruma,