Perşembe16.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
18 Ekim 2015 - 21:22:58

Ankaralı Namık öldü mü? Ankaralı Namık neden öldü?

Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7'nci katından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düşerek hayatını kaybetti.
Ankaralı Namık öldü mü? Ankaralı Namık neden öldü? 0 Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7'nci katından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düşerek hayatını kaybetti.

NAMIK UĞURLU KİMDİR?
Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anılmıştır. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıdır. 6 yaşına kadar Altındağ'da büyümüş ve 6'lı yaşlarda saz çalmaya başlamış ve o dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almıştır.
Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ankaralı Namık öldü mü? Ankaralı Namık neden öldü? Ankaralı Namık öldü mü? Ankaralı Namık neden öldü?

Yorum Yaz:


Yorumlar:

suzan özmayaçok üzüldüm allah rahmet eylesin çççoooooooooookkkkkkkkkkkkk üzüldüm abi ya 19 Ekim 2015 - 14:15:34

Aramalar:

elektrik ustası, Fatma Öcalan, hasan can uzun, neler oluyor tv8, filinta cemil, oltu dutlu köyü, yalvaç çpl, bolu oyun havaları, sultanahmet palace, sporcu nedir, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü adres, doğanspor halı saha inegöl, erhan güleryüz cancazım, dede korkut life, ceset çürüme, dizi oyuncusu sözleşme örneği, uzman diyetisyen ipek ağaca özger,