Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
09 Temmuz 2015 - 14:18:12

Ankara Ulus'ta silahlı otopark kavgası: 1 ölü

Başkent'te esnaf ile değnekçi tabir edilen otoparkçılar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü. Cinayet zanlısı linç edilmek istendi.
Ankara Ulus'ta silahlı otopark kavgası: 1 ölü 0 Başkent'te esnaf ile değnekçi tabir edilen otoparkçılar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü. Cinayet zanlısı linç edilmek istendi.
Alınan bilgiye göre, Ulus Rüzgarlı Sokak'ta esnaf ile değnekçiler arasında kavga çıktı. Olaylarda rastgele ateş açan bir otoparkçının kurşununa hedef olan genç, hayatını kaybetti. Esnaflar silah kullanan kişiyi linç etmek istedi. Polis şahsı kaçırarak bir iş yerinde gizledi. Ardından da cinayet zanlısı Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
(İHA)

Yorum Yaz:


Yorumlar:

Ankaralı EsnafBu değnekçilere devletin el atması lazım. Para versen enayi gibi hissediyorsun vermesen sen gittikten sonra arabana kim bilir ne yapar! Polisin bunları temizlemesi lazım.09 Temmuz 2015 - 14:44:48
Aysun şimşekallah belanızı versin bi otopark yüzünden kavga edilirmi10 Temmuz 2015 - 10:10:04

Aramalar:

Didim Kaymakamı, Vefa Salman, gemlik elektrik, olcay taner yıldız ışık, fethiye devlet hastanesi randevu doktor çalışma listesi, barcelona atletico, vefa salman seçim müziği, beşiktaş zabıta, altan erkekli nin son filmi, büyük birlik partisi genel başkanı kim, avustralya nüfus piramidi, avustralya plaka kodu, real madrid varane, maddi hasarlı trafik kazası değer kaybı, alışveriş merkezi çed raporu, nesin matematik köyü sirince, gediz üniversitesi araştırma görevlisi,